Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

Kruiden & Specerijen

Kruiden & Specerijen

Dipkruiden

Wanneer u men in Italiƫ vraagt waarom zij bekend staat dan is het de rijke cultuur en de voorliefde voor weldoordacht design, maar vooral het Italiaanse eten heeft een prominente plaats. Onze overheerlijke Italiaanse dipkruiden zijn zo samengesteld dat ze de geur en smaak van gerechten een extra dimensie geven. Verschillende dipkruiden met ieder een aangenaam Italiaans temperament en zeer populair bij liefhebbers. De kruiden zijn vol van smaak, heerlijk als dip, op een stokbroodje, ciabatta of door de pasta.

Pastakruiden

Verse ingrediƫnten zijn een goede basis voor een heerlijk Italiaanse pastasaus, maar maakt het nog geen waar onderscheidend gerecht. Door de toevoeging van onze pastakruiden wordt de pasta heerlijk op smaak gebracht. Ons assortiment kent verschillende soorten kruiden om iedere pasta een stukje van de authentieke Italiaanse keuken mee te geven. De kruiden zijn een wel doordachte combinatie van verschillende smaken zodat iedere hap weer een ware ervaring is.

Peper- en zoutmolens

Onze pepers en zout zijn uitermate geschikt om verschillende soorten gerechten heerlijk op smaak te brengen zoals vlees, vis en groenten. Tevens zijn deze te mengen met olijfolie zodat u een heerlijke dipper heeft. Onze verse peper, de gedroogde besjes van de peperplant, kunt u zelf malen zodat deze een scherpe smaak behoudt. De zoutmolen kun je gebruiken voor grof en fijn malen door de dop omhoog te trekken. Al onze molens zijn navulbaar.

Overige kruiden