Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

Olijven & Antipasti

Olijven & Antipasti

Olijven

Een olijf kan niet meer uit de Italiaanse keuken worden weggedacht! Elke olijf uit ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd uit eerste klas olijven van kleine olijfboeren.
Olijven kunnen niet vers van de boom gegeten worden, ze smaken dan erg bitter en niet lekker. Ze worden daarvoor eerst een jaar lang in een zoutwaterbad gelegd om de bittere smaak te verwijderen. Dit proces kan versneld worden door de olijven in te kerven, maar dit heeft invloed op de smaak en wordt bij onze olijven niet toegepast. Na dit proces worden de olijven gewassen en ontpit, hierna kunnen de olijven gevuld worden met peperoncini, formaggio of mamdorle, de olijven kunnen ook gemarineerd worden met knoflook, tomaat of pesto. De naturel en gevulde olijven worden ingemaakt op olie om zo de smaak optimaal te bewaren.

Olijven Taste of Sicily

Antipasti & Tapas

De inhoud van een anti pasti is sterk variërend per regionale keuken. Het is heel goed mogelijk dat in het zuiden van Italië een andere bereiding van anti pasti wordt toegepast dan in het noorden. Doordat er grote verschillen zijn in anti pasti per regio heeft Gustonl ervoor gekozen om een breed scala anti pasti op te nemen in het assortiment. Zo kunt u kennis maken met de anti pasti van alle Italiaanse regio’s.