Groothandel & importeur
in delicatessen!
T. +31 (0)13 536 1564
M. +31 (0)6 445 03 174
E. info@gustonl.nl
Inloggen
>Producten >

Pasta & Risotto

Pasta & Risotto

Pasta Di Gragnano I.G.P.

Ons paradepaardje onder de pastas. De pasta Di Gragnano I.G.P. zit verpakt in een luxe kartonnen doos. De pasta heeft als enige in Italië een IGP keurmerk. Door hun eigen granen, water en specifieke klimaat is deze pasta van een superieure kwaliteit.

Pasta Raffaelli

Raffaelli pasta is speciaal geslecteerde topkwaliteit pasta in bijzondere geschenkverpakking.

Pasta

De Pasta’s in het Piccola Italia assortiment worden door ambachtelijke bedrijven in Italië gemaakt volgens de “Al Bronzo” methode. Dit wil zeggen dat de pasta in bronzen mallen wordt geperst en daarna langzaam wordt gedroogd. Deze methode zorgt voor een ruwere structuur waardoor de saus beter aan de pasta hecht. Combineer deze pasta’s met onze unieke sauzen voor de ultieme Italiaanse smaaksensatie

Pasta Granoro

De pastas van Granoro uit Puglia zijn allemaal met bronzen mal 'al bronzo' gemaakt en is een perfect pasta voor een mooie al dente paste

Gekleurde pasta

Deze pasta is van superieure kwaliteit. De kleuren zijn gemaakt met natuurlijke producten zoals: spinazie, bieten, citroen, inktvisinkt, etc. De smaak is als natuurlijke pasta, maar dan met een gekleurd tintje. Kook de pasta voor 8-10 minuten en u zet hiermee een feestelijk gerecht voor op tafel. De kleuren komen het beste uit met een witte roomsaus, zo staat er een mooi kleurrijk gerecht op tafel met een heerlijke romige saus.
Puur genieten!

Risotto

Rijstgerechten vormen een vast onderdeel vooral van de Noord-Italiaanse keuken. Het meest bekende rijstgerecht is natuurlijk de risotto. Dit unieke rijstgerecht is in elk goed Italiaans restaurant overal ter wereld te vinden. Het unieke van risotto is dat het, mits goed klaargemaakt, zich aanpast aan elke smaak. De truc is dat de rijstkorrel tijdens het koken alle aroma's opneemt en een smeuïg geheel vormt zonder papperig te worden. Eén van de rijstsoorten die zich daarvoor bij uitstek leent is de Arborio korrel. Al onze risotto’s zijn dan ook gemaakt van de Arborio korrel.

Polenta en Zuppa's