De leukste Vaderdag cadeautips

Vaderdag wordt vaak een beetje over het hoofd gezien, wat natuurlijk super jammer is. Wij zijn dat zeker niet van plan. Veel mensen vinden het lastig om een cadeau te bedenken voor Vaderdag, waar ze hun vader echt mee kunnen verrassen.

Daarom delen wij de leukste Vaderdag cadeaus met jou, waar jij jouw vader zeker mee gaat verrassen en verwennen!

Vaderdag cadeaus

Cadeaupakketten vol met Italiaanse delicatessen

Om je vader eens goed te verwennen hebben wij speciaal cadeau pakketten samengesteld. Deze pakketten verschillen allemaal van inhoud, maar bevatten wel allemaal de lekkerste Italiaanse delicatessen. We hebben kleine, maar ook grote pakketten. Bekijk alle Vaderdag pakketten hieronder.

cadeau vaderdag

cadeau vaderdag

Heerlijke Limoncello

Limoncello is een heerlijke Italiaanse likeur dat wordt gemaakt van citroenen uit Sorrento, dit is de regio met de beste citroenen in Italië en dus ook de heerlijkste Limoncello. Limoncello is een likeur die overal in Italië wordt gemaakt. Echter staat de Limoncello uit Sorrento in het zuiden van Italië bekend als de beste!

Wat is er nou lekkerder dan op een zomerse dag genieten van de avondzon met een ijskoude Limoncello? Of anders gewoon na het bbq’en met vrienden in de tuin, uiteraard wel op gepaste afstand. Je waant je meteen in Italië.

Wij hebben heerlijke Limoncello’s uit Italië besteld en die kun je nu voor je allerliefste Vader bestellen:

Italiaanse bieren voor Vaderdag

Italië is natuurlijk een typisch wijnland, toch worden er vele biersoorten geproduceerd en geconsumeerd. Langzaamaan verliest bier de negatieve reputatie die het in Italië eigenlijk altijd heeft gehad. Voorheen werd bier vaak alleen genuttigd tijdens het eten van een pizza, maar tegenwoordig wordt het ook steeds populairder op terrassen en in bars.

Over het algemeen zijn Italiaanse bieren lichte bieren, al komen er ook steeds meer speciaalbieren uit het land. Speciaal voor Vaderdag hebben wij een aantal pakketten met heerlijke Italiaanse bieren ingekocht.

vaderdag

Voor de papa’s die wijnliefhebbers zijn

Is jouw vader niet zo gek op bier, maar houdt hij liever van een goed glas wijn? Dan hebben we ook heerlijke Italiaanse wijnen in ons assortiment. Deze nieuwe zomerse wijnen van 958 Santero:

cadeaupakket

In onze webshop vind je alle producten die nodig zijn om jouw Italiaanse borrelavond te organiseren.

Salute e arrivederci

Enrico GustoNL!