Een Italiaanse BBQ – BBQ Italiano

Italiaanse BBQ

Het is hartje zomer, de tijd van het jaar dat we steeds vaker de BBQ aansteken. Genieten met familie en/of vrienden van eten, drankjes en gezelligheid! Om eens een twist te geven aan je avond barbecueën halen we de Italiaanse sferen in huis. We hebben een aantal heerlijke Italiaanse dranken en delicatessen die jouw Italiaanse BBQ compleet zullen maken!

In ons assortiment hebben we verschillende olijfoliën, hapjes en kruiden en specerijen waarmee je een Italiaanse taste aan je gerechten kunt geven.

Olijfolie

Olijfolie kun je op verschillende manieren gebruiken bij je gerechten en het geeft net dat beetje extra smaak. Zo kun je stukken vlees voor op de BBQ insmeren met olijfolie en het laten grillen tot ze gaar zijn. Heb je een salade als sidedish? Olijfolie is dan de perfecte dressing!

Italiaanse BBQ

Kruiden en specerijen

Met onze verschillende kruiden en specerijen heb je een mooie aanvulling op je gerechten of op tafel. Zo kun je vlees wat extra smaak geven door deze te kruiden of juist je pastasalade met een van onze pasta kruiden. Ook stokbrood mag niet ontbreken bij een BBQ en daarom hebben we ook heerlijke Italiaanse kruiden dips die je bij het brood kunt serveren.

Italiaanse BBQ

Hapjes voor bij de Italiaanse BBQ

In Italië houden ze van uitgebreid en gezellig eten met elkaar. Met alleen een lekker stuk vlees van de BBQ, een salade en foccacia ben je nog niet volledig in de Italiaanse sferen. Voor wat extra hapjes op tafel kun je kiezen uit onze verschillende vleeswaren, kazen, broden en toasts. Leuk om erbij te serveren op een grote plank!

Italiaanse BBQ

Bij een Italiaanse BBQ horen ook Italiaanse dranken. Met een ruime keus aan dranken hebben we een aantal suggesties voor je.

Dranken – voor, tijdens en na de BBQ

Tijdens het barbecueën kun je een verfrissende Limoncello Sorrento erbij serveren of een Birra Flea, wat een echte Italiaanse bier is. Gaat de voorkeur uit naar een iets minder sterke drank, maar wat wel verfrissend is? Probeer eens de Viverello Rosato Blush Veronese!
Als aperitief kun je een lekkere Amaretto likeur aanbieden. Dit is ook erg lekker om toe te voegen aan een Italiaanse kop koffie voor na de BBQ.

Wil je een non alcoholisch drankje? Dan hebben we ook genoeg keuze. Italiaanse siropen, sappen en frisdranken. Ook zijn de siropen lekker om toe te voegen in een (non-alcoholische) cocktail.

Italiaanse BBQ

Naast deze producten hebben we natuurlijk nog veel meer producten om jouw BBQ avond in Italiaanse sferen compleet te maken! Bekijk onze website voor het gehele assortiment en verras je klanten met de lekkerste Italiaanse dranken en delicatessen voor bij een avond Italiaanse BBQ.