Je winkelwagen is momenteel leeg!
per stuk
Pasticcini di Mandorle Fichi & Pistacchio
Proef de echte traditionele smaken van vroeger!
In 1945 begon Antonino Furco met het bakken en verkopen van koekjes in een klein dorpje in Trapani. Hij verkocht deze koekjes om zijn familie uit de economische moeilijkheden te halen, waarin ze door de oorlog waren geraakt. De koekjes die hij bakte, werden zo populair, dat er een bedrijf met de naam Furco Biscotti werd opgericht. Het bedrijf verhuisde naar Sicilië, in de buurt van Palermo, en produceert daar sinds 1983 daar traditionele Siciliaanse lekkernijen. De authentieke recepten van Furco Biscotti zijn wat het bedrijf onderscheidt. Al gedurende 3 generaties worden de recepten van vader op zoon doorgegeven met als doel: het behouden van de smaken en tradities van Sicilië. De voormalige eigenaar Giovanni Oliva heeft door middel van innovatie en moderniteit een nieuw imago neergezet. Waarbij dezelfde ambachtelijke methode waarop de koekjes worden gemaakt en de liefde voor detail werden behouden. Met de smaak van vroeger en een vleugje moderniteit is er een stijl en smaak als geen ander ontstaan.
Nu ook in een glutenvrije variant!!! Deze heerlijke koekjes zijn van Furco Biscotti. Wij hebben de fichi aangepast en verbeterd qua kwaliteit en uitstraling! De fichi is een ambachtelijk Italiaans koekje van amandelen vijgenpasta met pistache chocolade omhuld. Heerlijk bij een kopje espresso of cappuccino!
Beschrijving
- Producent is Furco Biscotti.
- Deze vijgenkoekjes zijn er in 2 verschillende varianten: De Originele variant & de Glutenvrije variant.
- Koekjes worden verkocht per doos van 2kg.
- Deze koekjes zijn glutenvrij!
Specificaties
- Artikelnummer: 0408
- Aantal producten per omverpakking: 1 doos