Genieten van een heerlijke zomeravond in de Italiaanse sferen

Italiaanse sferen zomeravond

De zomer komt er weer aan, en dat betekent dat we weer heerlijk kunnen genieten van een lange warme zomeravond. Vele van ons zullen deze zomer thuis blijven vanwege het Coronavirus. Maar hoe leuk is het dan als je, met de producten van GustoNL, de Italiaanse sferen naar Nederland kunt halen?

Italiaanse lekkernijen voor tijdens de zomeravond

Bij ons kun je terecht voor de lekkerste Italiaanse lekkernijen. Of je nou een heerlijke barbecue wilt organiseren voor vrienden en familie, of als je lekker wilt borrelen in de tuin. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijke pastasalade met pesto bij de barbecue.

Wil je liever borrelen? Ga dan voor een heerlijke bruschetta met een heerlijke pesto.

Siciliaanse producten

De lekkerste Italiaanse dranken tijdens een gezellige zomeravond

Heerlijk genieten in de zon op een gezellig knus Italiaans terras. Zie je het al voor je? Wij in ieder geval wel. Met onze heerlijke wijnen en bieren kun jij makkelijk thuis de sfeer van een Italiaans terras namaken. Onze wijnen zijn bijvoorbeeld perfect voor een gezellig diner met vrienden. Of een romantisch diner met je geliefde.

Heb jij nou een gezellige barbecue met vrienden? Ga dan voor een van onze heerlijke bieren.

Non alcoholisch

Ben jij nou geen fan van alcoholische dranken? Of wil je graag dat je kinderen ook kunnen meegenieten van de Italiaanse sferen? Dan hebben wij voor jou de lekkerste alcoholvrije siropen. Deze siropen zijn er in allerlei lekkere smaken, bijvoorbeeld limoen en aardbei.

Deze siropen zijn trouwens ook heel goed te gebruiken om cocktails mee te maken!!

Italiaanse cadeau’s

Hoe leuk is het om jouw vrienden of familie te verrassen met leuke Italiaanse cadeau’s, gewoon uit Nederland. Geef bijvoorbeeld een heerlijke Limoncello cadeau, waar jullie samen van kunnen genieten op een heerlijke zomeravond. Deze flessen limoncello komen in een mooie geschenkverpakking met verschillende flessen. 

Een ander leuk cadeau om te geven zijn de leuke flessen Santero 958. Deze flessen zien er niet alleen zomers en leuk uit, maar ze zijn ook nog eens heerlijk verkoelend voor op een warme zomeravond. We hebben heerlijke spumante extra dry of verschillende smaken zoals mimosa, bellini of een rose.

Bekijk ons gehele assortiment aan Italiaanse producten in onze webshop om jou ideale Italiaanse zomeravond af te maken.