Passie voor de Italiaanse keuken

Al meer dan 15 jaar importeren wij onze producten van meer dan 60 mooie familiebedrijven uit Italië. Wij kennen onze leveranciers door en door. Bij GustoNL is Enrico altijd op zoek naar lekkere nieuwe producten uit de Italiaanse keuken. Je waant je even in Italië. Daarom zoeken we naar die bijzondere leverancier die met passie aan zijn producten werkt. Dat zie je terug in de mooiste extra vergine olijfolie uit Puglia, dat nog niet ontdekte Siciliaanse koekje, die 100 jaar oude balsamico uit de balsamicovaten in Modena, 24 maanden oude Parmigiano Reggiano uit de kaaskelders in Reggio, die heerlijke 24 maanden gerijpte prosciutti uit Parma en bekroonde truffelsalami uit Piemonte, de meest verfijnde witte truffels uit Umbrië, die bijzondere Barbera wijn uit de wijnkelders in Piemonte, ga zo maar door.

Bij GustoNL hebben we een erg compleet assortiment met de lekkerste Italiaanse delicatessen. We richten ons op Bio, vegan, glutenvrij, suikerarm en we kijken naar de herkomst van de producten. We willen graag laten zien dat Italiaans eten, naast dat het natuurlijk mega lekker is, ook heel gezond is.

Ik word dan ook laaiend enthousiast als mensen net als ik kunnen genieten van alles wat de Italiaanse keuken en wijnkelders te bieden hebben. Wekelijks als er weer een lading lekkernijen binnenkomt, zie ik er persoonlijk op toe dat deze parels met zorg worden behandeld en zo snel mogelijk bij de Italiaanse Foodies belanden!

Mijn grote droom is om zo veel mogelijk mensen aan te steken met het Italië virus en te laten zien dat je met een paar eenvoudige ingrediënten en een goed glas ‘Vino’ in een handomdraai een Italiaanse top diner kan neerzetten.

Persoonlijk ben ik zoals zovelen aardig uit balans geweest enkele jaren terug, en nadat ik mijn “Bella Donna” heb gevonden ben ik op een pad gekomen van zelfontwikkeling, gezond leven en in balans blijven.

Door middel van lezen en volgen seminars ben ik gestart met doelen stellen in mijn leven op gebied van wie wil ik zijn, wat ik wil bereiken en hoe superfit te blijven (de basis voor goed ondernemerschap) en sindsdien zit ik goed in mijn energie.

Met name door sporten, juiste voeding en mijn passie voor Italië, ontwikkel ik mij meer naar een gezonde levensstijl waarin ik zeker geniet van de geneugten des levens en daarnaast wel kijk naar de ingrediënten en goede herkomst van de producten.

Soetrijck

“De zoete lekkernijen van Gusto hebben vanaf het begin een plekje in onze winkel. Nu zijn wij bijna een jaar open en is het Italiaanse assortiment flink uitgebreid. Dit komt niet alleen door de hele smaakvolle lekkernijen, maar ook door het actief meedenken en begeleiding van Enrico. Hierdoor halen wij nog meer uit onze verkoop van de producten. Hij komt met regelmaat langs en toont interesse in onze winkel. Wij hopen op een nog heel lange samenwerking met Gusto”

Wesley en Mandy / 't Soetrijck
Fred

“Ik werk al enkele jaren samen met GustoNL naar voller tevredenheid.
GustoNL heeft een mooi assortiment van Italiaanse specialiteiten en een zeer goede kwaliteit van de producten. Het bedrijf zelf is zeer fijn in de omgang met korte lijnen”

Fred / Kaas & Meer Goirle
sempre
“ik ben al sinds 8 jaar trouwe klant bij Gusto NL. Wat mij vooral aanspreekt is de persoonlijke touch van Enrico naar zijn klanten toe. Verder hebben wij de passie voor Italië en de Italiaanse keuken met elkaar gemeen. Mede door alle positieve reacties over de Italiaanse delicatessen en wijnen die ik van mijn klanten krijg, zal ik zeker nog lang trouwe klant blijven van GustoNL”
Claudia / Sempre-Sempre Italiaanse cadeauwinkel

Waarom zou je moeten
bestellen bij GustoNL?

Wij hebben een compleet assortiment, ambachtelijk bereid en zeer betaalbaar, speciaal voor de delicatessenwinkels, speciaalzaken en de betere horeca. Onze producten zijn favoriet bij onze klanten, zoals de cannoli croccante. Sommige klanten bestellen wel meer dan 20 kilo per 2 weken.

 • Er is veel persoonlijk contact met Enrico zelf
 • Wekelijks verse import uit Italië
 • Meer dan 60 familiebedrijven in Italië waarmee we werken
 • Het is heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen
 • Snelle en moderne logistiek, leveren binnen 1 a 2 dagen
 • We kunnen de bestelling gekoeld leveren
 • Ambachtelijke en natuurlijke producten
 • Producten komen rechtstreeks van de boer
 • We hebben een compleet Italiaans assortiment
 • Met onze producten breng je het Italië gevoel naar je klanten
 • Niet goed, geld terug garantie
 • Leveren aan de speciaalzaken in Nederland

Ben je op zoek naar mooie Italiaanse producten?

Heb jij een delicatessenwinkel, speciaalzaak of een horecazaak en ben je op zoek naar mooie en lekkere Italiaanse producten voor in je zaak?

Maak een afspraak met Enrico.

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Druk op de groene knop en bestel je producten in onze webshop.

In onze webshop vind je diverse Italiaanse producten. Van heerlijke wijnen, olijfolies, cannoli’s, bruschetta’s, pasta’s, pesto’s en kruiden. 

BESTEL JE PRODUCTEN IN DE WEBSHOP