Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasta di mandorla riccia met pistache
Deze verfijnde Pasticcini di Mandorla Riccia al Pistacchio van Furco Biscotti is een feest voor het oog én de smaakpapillen. Een zachte, ambachtelijk bereide Siciliaanse lekkernij met een luxueuze, gekrulde vorm en een rijke smaak van pistachenoten.
Met maar liefst 40% amandelen in het deeg, een krokant suikerlaagje en een amandelnoot als elegante finishing touch is dit koekje een zomerse variant om van te dromen. Ideaal voor warme dagen: licht, verfijnd en zonder afbreuk te doen aan smaak of uitstraling. Glutenvrij, ambachtelijk en onweerstaanbaar voor pistacheliefhebbers.
Perfect voor bij de koffie of als stijlvolle zoete traktatie.
Een stukje Siciliaanse elegantie – ook in de zomermaanden verkrijgbaar.
Beschrijving
- De leverancier is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht per doos van 3000 gram.
- Glutenvrij, gemaakt in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Bewaar-instructies
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 5217