Je winkelwagen is momenteel leeg!
Leverancier worden?
Contact met ons opnemen kan via info@gustonl.nl. Stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Want to become a supplier?
Send us all your product information to Info@gustonl.nl and we will contact you as soon as possible.
Volete diventare un fornitore?
Inviaci tutte le informazioni sul vostro prodotto a Info@gustonl.nl e vi contatteremo al più presto.
Ciao e benvenuto!
Sono Enrico en ik heb een enorme passie voor het zoeken naar de pareltjes uit de Italiaanse keuken. Bij ons vindt je de beste traditionele en innovatieve Italiaanse producten met smaken die je versteld doen staan. Ik heb dan ook niet zomaar voor de naam Gusto gekozen. Het Italiaanse woord voor SMAAK.
Baratti Milano
Baratti & Milano is al meer dan 160 jaar een van de meest prestigieuze Italiaanse merken in de wereld van chocolade en zoetwaren. In 1858 werd het bedrijf in Turijn opgericht. Onlangs is het bedrijf verhuist naar Piemonte. Het historische café, dat in 1875 in het hartje van Turijn geopend werd is echter nog steeds een van de meest exclusieve en elegante plekken in Italië. In 1858 creërde Baratti de cremino. Dit chocolaatje, werd zeer geliefd vanwege zijn zachte, romige structuur en rijke smaak. Ook de gianduiotto, een ander door Baratti & Milano bedacht product, werd al snel door velen gewaardeerd. Baratti & Milano is niet enkel gespecialiseerd in de kunst van chocolade maar biedt ook breed aanbod aan premium snoep. Alle producten, zijn door het gebruik van speciaal geselecteerde ingrediënten, van uiterst hoge kwaliteit. Het is niet voor niets dat Baratti & Milano zich “Officiële leverancier van het koninklijk huis” mag noemen.
Amaretti Virginia
Amaretti Virginia is een historisch merk opgericht in 1860. Het merk staat synoniem voor kwaliteit en verfijning in de zoetwarenkunst. Beroemd geworden vanwege de productie van zachte amaretti in prachtige vintage verpakkingen. Daarnaast beschikt Virginia ook over een breed scala aan andere verfijnde en elegante Italiaanse specialiteiten. De bakkerij die ooit deze heerlijke amaretti produceerde, werd al snel een ontmoetingsplaats voor zowel de lokale bevolking als bezoekers, zozeer zelfs dat het plein waarop het uitkeek op ansichtkaarten uit die tijd ‘Piazza degli Amaretti Virginia’ werd genoemd. Amaretti Virginia staat bekend om zijn kleurrijke verpakkingen en goed gevulde vintage blikken die in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar zijn.
Antonio Mattei
De oorsprong van Antonio Mattei gaat een aantal jaren terug. Het bedrijf werd 1858 in Prato (Florence) opgericht. Door deze lange historie kun je wel zeggen dat Antonio Mattei de bekendste koekenbakker is van Florence. Dagelijks bakken zij volledig volgens familie recept de beste Cantucci van de regio Toscane. De cantuccini worden 2 keer gebakken om zo te zorgen voor die extra knapperige textuur waar ze bekend om staan. Deze premium cantuccini worden nu de dag nog steeds met de hand verpakt en dicht geknoopt. Het vakwerk en de jarenlange ervaring van Antonio Mattei is terug te zien en te proeven in elk product.
Leonardi
Geduld, toewijding en respect voor tradities vormen de basis voor een sublieme balsamicoazijn zoals die van Leonardi. Leonardi balsamicoazijn werd geboren op de heuvels van Modena. Een gunstig gebied voor de teelt van de typische Lambrusco- en Trebbiano-druiven waaruit de most wordt verkregen, het hoofdingrediënt van de balsamicoazijn van Modena. Van de oogst tot het bottelen, de familie Leonardi volgt persoonlijk alle stadia van de verwerking van deze tijdloze, zwarte en fluweelzachte smaakmaker., De balsamico van Leonardi hebben een zeer veelzijdige, magische balans van zoetzure smaken en aroma’s al sinds 1871.
Birra Flea
Ambachtelijk bier uit Umbrië! Matteo en zijn vrouw Maria Cristina zijn geboren in Umbrië, heel dicht bij de bekende waterbronnen van Gualdo Tadino, in een regio die al sinds de middeleeuwen bekend staat om de beste gerst van Umbrië. Water en gerst van hoge kwaliteit gaven hen de mogelijkheid om van hun passie hun werk te maken. Bier was in hun lot en zo besloten ze een brouwerij te beginnen; Birra Flea. Inmiddels is de brouwerij uitgegroeid tot een van de bekendste van Umbrië. Enrico is al jaren de trotste importeur voor de Nederlandse markt. Birra flea is geschikt voor de losse verkoop maar ook geschikt om op te nemen op je bierkaart in de Horeca! Ben je een keer in de buurt dan raden we zeker aan om langs te gaan bij het bierkennis centrum van Umbrië. Wil je langs gaan neem dan even contact met ons op.
Etna Dolce
Inmiddels de bekendste glutenvrije bakker van Sicilië. Gevestigd onder aan de vulkaan de Etna met een passie voor Dolce! Etna Dolce staat bekend om hun glutenvrije traktaties, met als echte bestseller natuurlijk de cannoli croccante! De cannoli croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s. Deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit krokant amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade, met de hand gerold en gevuld met een heerlijke crème. Naast de cannoli croccante staat Etna Dolce bekend om hun prachtige panettone die elk jaar verkrijgbaar is vanaf oktober tot en met december.
Casa Milo
Het verhaal van Casa Milo begint in 1870 in Bitonto, in het hart van Puglia, waar extra vierge olijfolie wordt geproduceerd. Een geschiedenis van familie, passie voor het werk en liefde voor de bodem en de producten. I n 1994 is de productie van het bedrijf omgebouwd en volledig gewijd aan pasta en bakkerij. Sindsdien zijn Nicola Milo en zijn vier zonen Giuseppe, Saverio, Giovanni e Marida bezig met het aanbieden van producten van hoge kwaliteit, bereid volgens de beste Italiaanse eettraditie.
Falcone
Passie, teamwork, ondernemersgeest en creativiteit zijn de kenmerken die de drie oprichters van het bedrijf Falcono verenigen. Franco, Carlandrea en Rodolfo Falcone, de familie die het bedrijf Falcone hebben opgericht zijn in de loop van de jaren uitgegroeid tot een succesvol bedrijf.
Het logo van Falcone combineert de trouw aan de tradities van Abruzzo met de degelijkheid van een familiebedrijf. Falcone houdt zich al meerdere generaties lang bezig met de productie van de lekkerste Italiaanse traktaties. Gemaakt met echte producten, zonder het gebruik van kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten, selecteren ze enkele kwaliteitsingrediënten van het grondgebied en gebruiken ze natuurlijke grondstoffen om zoetwarenspecialiteiten te creëren met een zelfgemaakte en echte smaak.