Je winkelwagen is momenteel leeg!
Leverancier worden?
Neem contact met ons op via Info@gustonl.nl en wij nemen contact met je op.
Want to become a supplier?
Send us all your product information to Info@gustonl.nl and we will contact you.
Vuoi diventare un fornitore?
Inviaci tutte le informazioni sul tuo prodotto a Info@gustonl.nl e ti contatteremo.
Amaretti Virginia
Virginia is een historisch merk opgericht in 1860, synoniem voor kwaliteit en verfijning in de zoetwarenkunst. Het is beroemd geworden vanwege de productie van zachte Amaretti en beschikt tegenwoordig ook over een breed scala aan verfijnde en elegante specialiteiten.
De bakkerij die ooit deze heerlijke Amaretti produceerde, werd al snel een ontmoetingsplaats voor zowel de lokale bevolking als bezoekers, zozeer zelfs dat het plein waarop het uitkeek op ansichtkaarten uit die tijd ‘Piazza degli Amaretti Virginia’ werd genoemd.
Amaretti Virginia staat bekend om zijn kleurrijke verpakkingen en goed gevulde vintage blikken die in diverse kleuren en formaten verkrijgbaar zijn.
Antonio Mattei
De oorsprong van Antonio Mattei gaat ver terug, opgericht in 1858 in Prato (Florence) door deze lange historie kun je wel zeggen dat Antonio Mattei de bekendste koeken bakker is van Florence. Dagelijks bakken zei volledig volgens familie recept (tweemaal gebakken) de beste Cantucci van de regio Toscane. Deze premium cantuccini worden nog steeds met de hand verpakt en dicht geknoopt.
Baratti Milano
Baratti & Milano is al meer dan 160 jaar, een van de meest prestigieuze Italiaanse merken in de wereld van chocolade en zoetwaren. In 1858 werd het bedrijf in Turijn opgericht. Onlangs is het bedrijf verhuist naar Piemonte. Het historische café, dat in 1875 in het hartje van Turijn geopend werd is echter nog steeds een van de meest exclusieve en elegante plekken in Italië. In 1858 creërde Baratti de cremino. Dit chocolaatje, werd zeer geliefd vanwege zijn zachte, romige structuur en rijke smaak. Ook de gianduiotto, een ander door Baratti & Milano bedacht product, werd al snel door velen gewaardeerd. Baratti & Milano is niet enkel gespecialiseerd in de kunst van chocolade maar biedt ook breed aanbod aan premium snoep. Alle producten, zijn door het gebruik van speciaal geselecteerde ingrediënten, van uiterst hoge kwaliteit. Het is niet voor niets dat Baratti & Milano zich “Officiële leverancier van het koninklijk huis” mag noemen.
Leonardi
Geduld, toewijding en respect voor tradities vormen de basis voor een sublieme balsamicoazijn zoals de onze.
Leonardi Balsamicoazijn werd geboren op de heuvels van Modena, een gunstig gebied voor de teelt van de typische Lambrusco- en Trebbiano-druiven waaruit de most wordt verkregen, het hoofdingrediënt van Balsamico-azijn van Modena.
Van de oogst tot het bottelen, de familie Leonardi volgt persoonlijk alle stadia van de verwerking van deze tijdloze, bruine en fluweelzachte smaakmaker, zeer veelzijdige, magische balans van zoetzure smaken en aroma’s al sinds 1871.
Birra Flea
Ambachtelijk bier uit Umbrie! Matteo en zijn vrouw Maria Cristina zijn geboren in Umbrië, heel dicht bij de bekende waterbronnen van Gualdo Tadino, in een regio die al sinds de middeleeuwen bekend staat de beste gerst van Umbrië te produceren. Water en gerst van hoge kwaliteit gaven hen de mogelijkheid om van hun passie een werk te maken. Bier was in hun lot en ze besloten een brouwerij te beginnen.
Inmiddels is de brouwerij uitgegroeid tot een van de bekenste van Umbrie. Enrico is al jaren de trotste importeur voor de Nederlandse markt. Birra flea is geschikt voor de losse verkoop maar ook geschikt om op te nemen op je bierkaart in de Horeca! Ben je een keer in de buurt dan raden we zeker aan om langs te gaan in het bierkennis centrum van Umbrie. Wil je langs gaan neem dan even contact met ons op.
Etna Dolce
Inmiddels de bekendste glutenvrije bakker van Sicilië. Gevestigd onder aan de vulkaan de Etna met een passie voor Dolce! Zij staan bekend om glutenvrije traktaties met de cannoli croccante als hen bestseller. De Cannoli Croccante zijn de knapperige versie van de originele cannoli’s, deze handgemaakte koekjes zijn volledig glutenvrij, in de oven bereid in plaats van gefrituurd en bereid met alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
De buitenkant van deze heerlijke Siciliaanse koekjes bestaat uit krokant amandelschaafsel, die is gedipt in chocolade, met de hand gerold en gevuld is met crème. Naast de cannoli croccante staat Etna bekend om hen Panettone die verkrijgbaar is van oktober tot en met december.
Casa Milo
Het verhaal van Casa Milo begint in 1870 in Bitonto, in het hart van Puglia, waar extra vierge olijfolie wordt geproduceerd. Een geschiedenis van familie, passie op het werk en liefde voor de bodem en de producten.
In 1994 hebben we de productie van ons bedrijf omgebouwd en volledig gewijd aan pasta en bakkerij. Sindsdien zijn Nicola Milo en zijn vier zonen Giuseppe, Saverio, Giovanni e Marida bezig met het aanbieden van producten van hoge kwaliteit, bereid volgens de beste Italiaanse eettraditie.
Terre Di Puglia
“We zijn opgegroeid met het kneden van traditionele recepten uit de Terre di Puglia, een regio die net zo gevarieerd is als de gerechten. Eenvoudige ingrediënten, die er even arm uitzien als rijk zijn aan unieke smaken. Onze passie is om u kennis te laten maken met deze goedheid. Terre di Puglia staat bekend om zijn Taralli een typische borrelsnack uit Puglia. Verkrijgbaar in leuke kleurrijke verpakkingen.
Falcone
Passie en synergie, ondernemersgeest en creativiteit zijn de kenmerken die de drie oprichters van het bedrijf, Franco, Carlandrea en Rodolfo Falcone, verenigen en vervolgens in de loop der jaren handelsmerken zijn geworden voor de hele Falcone-familie.
Een logo, dat van FALCONE, dat in een visuele omhelzing de trouw aan de tradities van Abruzzo combineert met de degelijkheid van een familiebedrijf, dat zich al twee generaties lang bezighoudt met de productie van echte producten, zonder het gebruik van kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten, in een constant onderzoek en selectie van kwaliteitsingrediënten op het grondgebied, natuurlijke grondstoffen om zoetwarenspecialiteiten te creëren met een zelfgemaakte en echte smaak.