Klant worden?

GustoNL is importeur en groothandel van Italiaanse delicatessen en dranken. Alleen bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel kunnen producten bij ons afnemen.

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in het Beatrix gebouw op de Trademart in Utrecht te bezoeken. Hier hebben wij de gelegenheid u het volledige assortiment te laten zien, proeven en beleven. Mocht dit niet passen, is het ook mogelijk dat onze vertegenwoordiger bij u op locatie komt. Tijdens een bezoek nemen gaan wij kijken waar u behoeften liggen en samen zorgen dat de juiste producten worden gekozen.

Consument

Bent u particulier? Wij helpen u graag met het vinden van een aantal verkooppunten bij u in de regio.

Bestellen?

U kunt uw bestelling online doen door, via account aanvragen, een inlognaam en wachtwoord op te vragen. Hiermee kunt u dan inloggen op onze website en de bestelling doorgeven. Wij hebben een minimaal orderbedrag van 180 euro, en gratis verzending vanaf 350 euro (hieronder komt er 15 euro verzendkosten bij). Voor Belgische klanten en de waddeneilanden hebben wij gratis levering vanaf 550 euro en hieronder komt er 25 euro verzendkosten bij.

Komt u er niet uit en kunnen wij u helpen?

– e-mail info@gustonl.nl
– Telefonisch: +31(0)13-5361564

Geef bij het evt. mondeling plaatsen van uw bestelling altijd het aantal colli (omdozen), de omschrijving en/of artikel nummer (SKU nr) duidelijk door om miscommunicaties te voorkomen.

Leveren?

GustoNL maakt voor bezorgingen gebruik van vaste gekoelde koeriersdiensten en kunnen in principe door heel Nederland en Vlaanderen leveren. Wij leveren snel en streven ernaar dat u als u voor 12 uur besteld, u vaak al de volgende dag uw bestelling in huis hebt (hiervoor werken wij met special care deliveries). Mocht u grotere aantallen nodig hebben dan kan dat altijd in overleg worden geregeld.

Wij doen ons best uw bestelling volledig en heel bij u af te leveren. Mocht u na de levering ontdekken dat er iets ontbreekt of beschadigd is, laat ons dit z.s.m. na levering weten. Wij zullen in overleg met u bespreken wat de beste en snelste oplossing is.

Heeft u een kwaliteitsklacht over een product? Bewaar het product waar het over gaat (niet mee retour geven aan de chauffeur) en neem contact met ons op via +31(0)13-5361564 Bewaar altijd het product dan kunnen wij in overleg met u kijken wat te doen.

Betalingsvoorwaarden

Na het plaatsen van uw bestelling, kunt u heel makkelijk via IDEAL betalen. Ook werken wij op aanvraag met automatische incasso.