Kruiden & specerijen

Kruiden en specerijen zijn lekker over aardappels, salades, eiergerechten of door gehakt. Ook kun je het gebruiken als dipper of om bruschetta’s mee te maken. Ook kun je van de kruidenmengsels een soort dip van maken, meng daarvoor 3 eetlepels kruidenmix met 6 eetlepels lauwwarm water. Laat dit 5 minuten wellen. Voeg dan 2 eetlepels olijfolie toe en meng het geheel goed.

De meest geliefde kruiden & specerijen


Toont alle 39 resultaten


Kruiden & Specerijen

Voor veel kruiden geldt dat ze in gedroogde vorm te koop zijn. Deze houd je niet alleen langer goed maar kun je ook in tal van gerechten verwerken. Het voordeel van gedroogde kruiden is dat je deze lang bewaren kunt maar er ook veel van op voorraad kunt hebben. Heb je veel verschillende kruiden nodig in de keuken? Dan kun je met gedroogde kruiden een aardig voorraadje aanleggen zodat je nooit ergens om verlegen zit. Gedroogde kruiden zijn ook gezond dus kun je ook prima gebruiken, zeker als je ze inzet ter vervanging van zout.