Over Gusto

Ciao e benvenuto op onze website! Sono Enrico, mijn obsessie is zoeken naar de pareltjes uit de Italiaanse keuken met de beste smaak.
Vandaar ook de naam Gusto dat betekent SMAAK in het Italiaans.

Piacere!

Al ruim 16 jaar reis ik heel Italië door om te zoeken naar die hele bijzondere extra vergine olijfolie uit Puglia, dat nog niet ontdekte Siciliaanse koekje, 100 jaar oude balsamico uit de balsamicovaten in Modena, 24 maanden oude Parmigiano Reggiano uit de kaaskelders in Reggio; die heerlijke 24 maanden gerijpte prosciutti uit Parma en bekroonde truffelsalami uit Piemonte, de meest verfijnde witte truffels uit Umbrië, die bijzondere Barbera wijn uit de wijnkelders in Piemonte, ga zo maar door. Dat zoeken naar die pareltjes uit de Italiaanse ‘CUCINA’, daar heb ik echt een neusje voor!

Passie voor de Italiaanse keuken

Ik wordt dan ook laaiend enthousiast als mensen net als ik kunnen genieten van alles wat de Italiaanse keuken en wijnkelders te bieden hebben. Wekelijks als er weer een lading lekkernijen binnenkomt zie ik er persoonlijk op toe dat deze parels met zorg worden behandeld en zo snel mogelijk bij de Italiaanse Foodies belanden! Mijn grote droom is om zo veel mogelijk mensen aan te steken met het Italië virus en te laten zien dat je met een paar eenvoudige ingrediënten en een goed glas ‘Vino’ in een handomdraai een Italiaanse topdiner kan neerzetten.

De herkomst van Italiaans eten

Daarom gaan wij ons ons nu en in de toekomst met GustoNL meer en meer richten op bio, vegan, glutenvrij, suikerarm en herkomst en willen wij gaan laten zien dat Italiaans eten en drinken en gezond en ook heel lekker en ontspannend kan zijn. Je zult dit ook steeds meer gaan terugzien in ons assortiment; GustoNL; the healthy tasty Italian! Sano e gustoso!

Arrivederci!

Ambachtelijke en natuurlijke producten!

Omdat GustoNL al meer dan 15 jaar wekelijks direct uit Italië importeert,hebben wij een zeer breed assortiment,ambachtelijk bereid en betaalbaar.

Wij zoeken altijd naar kleinere of middelgrote familiebedrijven die de specialiteiten van hun regio nog op originele wijze bereiden. Tevens letten wij bij de keuze van onze producenten ook op dat zij geen onnodige smaak- en kleurstoffen aan hun producten toevoegen,zodat wij een zo natuurlijk mogelijk product aan onze klanten kunnen bieden.

Ook bieden wij zoals hierboven al gemeld een steeds breder gamma aan biologische en glutenvrije delicatessen aan,the healthy and tasty Italian

Verrassend veelzijdig! Meer dan 1000 Italiaanse producten!

Wij van GustoNL zijn continu op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn of waarvan de kwaliteit superieur is aan producten die wel al op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.

De Nederlandse consument stelt steeds hogere eisen aan haar Italiaanse ingrediënten en wij zorgen er dan ook voor dat wij met ons aanbod voortdurend hierop inspelen.

Omdat wij veel contacten hebben door heel Italië en ook graag nieuwe dingen uitproberen kunnen wij u wekelijks verrassen met nieuwe Italiaanse lekkernijen!

Ciocolatte

GUSTONL; Altijd op voorraad en snel bij u in huis!

GustoNL groothandel richt zich vooral op delicatessenwinkels, speciaalzaken en de betere horeca.

Met een ruim magazijn in Hilvarenbeek en Tilburg, kantoor en showroom in Urecht en een uitgebreid gekoeld en ongekoeld transport netwerk is Gusto NL in staat om de klanten snel én correct te bedienen.

Afspraak maken in onze nieuwe showroom, dat kan (let op de showroom is alleen open op afspraak)

Onze showroom is gevestigd op de derde etage van het Beatrixgebouw in Utrecht(Jaarbeurs)

via deze Link maak je gemakkelijk een afspraak. Liever op locatie afspreken? Kies dan voor de optie winkel op locatie en we komen bij u langs!

Adres showroom

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Etage 3.