Je winkelwagen is momenteel leeg!
6 per doos
Een typisch, traditioneel en krokant amandelkoekje van Antonio Mattei. Cantuccini, ook wel Biscotti di Prato genoemd. Vernoemd naar Antonio Mattei uit Prato die het koekje in 1858 wereldberoemd maakte. Lekker om te dippen in de koffie, of als je het helemaal goed wil doen schenk dan na het eten een vin santo (Italiaanse dessertwijn, heilige wijn) in en dip hier je cantuccini in. Dit is de traditionele Toscaanse afsluiting van het diner.
Op voorraad
Geleverd binnen 1-3 werkdagen
Beschrijving
- Zakjes van 125 gram
- 12 zakjes per doos
- De producent is Antonio Mattei
Specificaties
- Artikelnummer: 3629
Allergenen & Dieet
nvt
Proef het ware Italië
in onze showroom.
Lekker in combinatie met
-
Furco Pasticcini di Mandorla Brutti e Buoni al pistacchio 3000 gr (per doos)
3KGLog in om te bestellen -
Furco Pasticcini di Mandorla Pistachio con crema di pistacchio 3000 gr (per doos)
3KGLog in om te bestellen -
Coni Gelato ripieni di crema estivo 1500 gr ( per doos)
per doosLog in om te bestellen