Je winkelwagen is momenteel leeg!
-47%
6 per doos
Een typisch, traditioneel en krokant amandelkoekje van Antonio Mattei. Cantuccini, ook wel Biscotti di Prato genoemd. Vernoemd naar Antonio Mattei uit Prato die het koekje in 1858 wereldberoemd maakte. Lekker om te dippen in de koffie, of als je het helemaal goed wil doen schenk dan na het eten een vin santo (Italiaanse dessertwijn, heilige wijn) in en dip hier je cantuccini in. Dit is de traditionele Toscaanse afsluiting van het diner.
Op voorraad
Geleverd binnen 1-3 werkdagen
T.H.T: 31/12/2025
Specificaties
- Artikelnummer: 3629
Lekker in combinatie met
-

Borgo del Biscotto Biscotti ripieni con crema di cacao 200 g (15 per doos)
15 per doosLog in om te bestellen -

Conetti Pistache Dubai-stijl 1500 g (per doos)
per doosLog in om te bestellen -
Binnenkort weer beschikbaarBorgo del Biscotto Frollini Maramao cacao nocciola 180 g (12 per doos)
12 per doosLog in om te bestellen








