Je winkelwagen is momenteel leeg!
Baratti Milano Gianduiotto melk-hazelnoot
De heerlijke smaak van Baratti & Milano Gianduiotto heeft een verrassende achtergrond die zich ontvouwde in het midden van de 19e eeuw. Gedurende deze periode, toen cacao zo kostbaar was als goud door de door Napoleon opgelegde continentale blokkade, ontstond een briljant idee: het combineren van cacao met de lokaal geteelde hazelnoot. In 1865 werden zo de eerste “gianduia” gecreëerd, al snel herkenbaar aan hun karakteristieke omgekeerde bootvorm en beter bekend als “gianduiotti”.
Vandaag de dag brengt Baratti & Milano iets nieuws op de markt: de Donkere Gianduiotto, volgens het eeuwenoude originele recept.
Beschrijving
Baratti Milano Gianduiotto melk-hazelnoot
Laat je verleiden door de Baratti & Milano Gianduiotto, een heerlijke combinatie van melkchocolade en fijne hazelnoten. Ambachtelijk gemaakt met Italiaans vakmanschap, biedt elke hap een zijdezachte textuur en een decadente smaakbeleving.
- Ambachtelijk gemaakt voor een zijdezachte, romige textuur
- Heerlijk bij de koffie of thee.
Specificaties
- Artikelnummer: 4418
- Aantal producten per omverpakking: 10
Allergenen & Dieet
Proef het ware Italië
in onze showroom.
Lekker in combinatie met
-
Sgarzi Luigi Il Piatto Pizza Negroamaro Puglia IGT 750 ml (6 in een doos)
-
Maioliche condimento olio di olive in blik Affumicato 100 ml (12 per doos)
12 per doosLog in om te bestellen -
Antonio Mattei tin box mix pink, blue and green ‘TOSCANA’ with Cantuccini (6 per doos)