Meer dan 600 premium Italiaanse producten

Al ruim 20 jaar Italië expert

Voor 12.00u besteld, morgen in huis

Wekelijks direct transport vanuit Italië

Falorni IL Salame Grande Finocchiona IGP Confezionata 400 gr (5 per doos)

5 per doos

De Finocchiona is een soort salami uit Toscane. De worst wordt gemaakt van varkensvlees, gemarineerd in rode wijn en gekruid met venkelzaad. De Finocchiona is heerlijk bij de borrel, op de antipasti plank of gewoon als tussendoortje! De Finocchiona heeft het IGP keurmerk dat betekend dat het een beschermd geografisch product is om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Binnenkort leverbaar

Beschrijving

  • Elke Finocchiona worst is 400 gram
  • In de verpakking zitten 5 Finocchiona worsten
  • De Finocchiona worsten zijn van Falorni

Specificaties

  • Artikelnummer: 1592

Verzending

GustoNL maakt voor bezorgingen gebruik van vaste gekoelde koeriersdiensten en kunnen in principe door heel Nederland en Vlaanderen leveren. Wij leveren snel en streven ernaar dat u als u voor 12 uur besteld, u vaak al de volgende dag uw bestelling in huis hebt (hiervoor werken wij met special care deliveries). Mocht u grotere aantallen nodig hebben dan kan dat altijd in overleg worden geregeld.

Wij doen ons best uw bestelling volledig en heel bij u af te leveren. Mocht u na de levering ontdekken dat er iets ontbreekt of beschadigd is, laat ons dit z.s.m. na levering weten. Wij zullen in overleg met u bespreken wat de beste en snelste oplossing is. Heeft u een kwaliteitsklacht over een product? Bewaar het product waar het over gaat (niet mee retour geven aan de chauffeur) en neem contact met ons op via +31(0)13-5361564. Bewaar altijd het product dan kunnen wij in overleg met u kijken wat te doen.

Allergenen & Dieet

nvt

Proef het ware Italië
in onze showroom.