Meer dan 600 premium Italiaanse producten

Al ruim 20 jaar Italië expert

Voor 12.00u besteld, morgen in huis

Wekelijks direct transport vanuit Italië

Convento Limoncello sorrento IGP 28% 2000 ml (3 per doos) L928

3 per doos

Convento Limoncello sorrento IGP

Fles limoncello van Il convento in in 2000ml..De limone di Sorrento zijn wereldberoemd. Deze grote citroenen uit Sorrento, een kustplaats 50 kilometer ten zuiden van Napels, hebben een beschermde herkomstbenaming, het IGP certificaat dat herkomst en kwaliteit van een product garandeert. Net als de citroenen die een paar kilometer verderop groeien aan de overkant van de bergkam, aan de wonderschone Amalfikust, die ook deze felbegeerde status hebben. De streekbewoners zijn er reuzetrots op, en terecht. Sorrento is de citroenhoofstad van Italië.

 

Binnenkort leverbaar

Beschrijving

Convento Limoncello sorrento IGP

De beste Limoncello uit Sorrento aldus de Familie Pollio, zij zijn al generaties een fenomeen in de regio Campania. Deze fles is geschikt voor horeca gebruik of om zelf je eigen flesjes mee af te vullen. Maar liefst 6 liter Limoncello in 1 doos.

  • Van dit product zitten er 3 in een doos
  • Bevat 28% alcohol
  • In de fles zit 2 liter Limoncello di Sorrento IGP
  • Geschikt voor Horeca gebruik of om zelf je eigen private label Limoncello af te vullen.

De producent

De familie Pollio dateert al vanaf 1881 en is bezig aan zijn derde generatie die met veel passie en overgave ambachtelijke, originele Limoncello produceert uit de heuvels van Massa Lubrense wat op 220 meter boven zee niveau ligt. Het huis IL Convento is gevestigd in een oud klooster dat dateerd uit het jaar 1300.

In de streek van Sorrento worden grote citroenen geteeld die zich onderscheiden van al de andere soorten door hun unieke smaak en intense, aangename geur. Met de schillen van deze citroenen wordt een infuus bereid waarbij de geur en smaak ten volle worden bewaard.

Specificaties

  • Artikelnummer: 2199

Allergenen & Dieet

nvt

Proef het ware Italië
in onze showroom.