Meer dan 600 premium Italiaanse producten

Al ruim 20 jaar Italië expert

Voor 12.00u besteld, morgen in huis

Wekelijks direct transport vanuit Italië

Pasticcini di Mandorla Granella Pistacchio Crema Gianduia 3000g (per doos)

per doos

Pasticcini di Mandorla Granella Pistacchio Crema Gianduia

Heerlijke glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti. Gevuld met hazelnoot crème en aan de buitenkant bedekt met pistachenootjes. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje die ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is terug te zien aan de mooie uitstraling van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!

Op voorraad
Geleverd binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

  • De producent is Furco Biscotti.
  • Deze pasticcini worden in dozen van 3000 gram verkocht.
  • Deze pasticcini zijn glutenvrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
  • Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.

Bewaar-instructies 

  • De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.

  • Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.

  • Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.

  • Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.

  • Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.

  • Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.

  • Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.

  • Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.

Specificaties

  • Artikelnummer: 2095

Allergenen & Dieet

Glutenvrij logoGlutenvrij

Proef het ware Italië
in onze showroom.

Pasticini di Mandorla pistacchio Crema Guinduia
Pasticcini di Mandorla Granella Pistacchio Crema Gianduia 3000g (per doos)
47,50