Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Nocciola Crema Caramello
VAN 1-7 T/M 31-8 NIET VERKRIJGBAAR–> VERVANGENDE ZOMERVARIANT: Pasticcini di Mandorla Caramello Salato 3000 gram (per doos) summer edition – GustoNL | Groothandel & importeur van Italiaanse delicatessen.
Heerlijke glutenvrije amandelkoekje van Furco Biscotti. Deze koekjes hebben een vulling van hazelnootjes en zijn overgoten met karamelcrème. Klassiek Siciliaans amandelkoekjes die ambachtelijk gemaakt worden op het Italiaanse eiland Sicilië, daardoor zien de koekjes er heel mooi uit. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker voor tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Beschrijving
VAN 1-7 T/M 31-8 NIET VERKRIJGBAAR–> VERVANGENDE ZOMERVARIANT: Pasticcini di Mandorla Caramello Salato 3000 gram (per doos) summer edition – GustoNL | Groothandel & importeur van Italiaanse delicatessen.
- De producent is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht in dozen van 3000 gram.
- Deze pasticcini zijn glutenvrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Bewaar-instructiesÂ
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 2134