Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Gelsi Amarene
Proef de echte traditionele smaken van vroeger!
Een heerlijk zacht en delicaat amandelkoekje van Furco Biscotti, met de frisse en zoete smaak van amarena kersen en een licht zuurtje van moerbeien. Gedecoreerd met een prachtige, gekonfijte amarena-kers. Als kers op de taart 😉 Een klassiek Siciliaans amandelkoekje dat ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Helemaal gluten-en lactosevrij! Het vakmanschap is terug te zien in de mooie uitstraling van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Beschrijving
- De producent is Furco Biscotti.
- Inhoud van 3000 gram.
- Verkocht per doos.
- Deze pasticcini zijn gluten- en lactosevrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Bewaar-instructiesÂ
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 1694
Lekker in combinatie met
-
Pasticcini di Mandorla Ricciarelli 1500 g (per doos)
per doosLog in om te bestellen -
Binnenkort weer beschikbaar
Pasticcini di Mandorla Gelsi e Amarena 1500 g (per doos)
per doosLog in om te bestellen -
Binnenkort weer beschikbaar
Pasticcini di Mandorla Arancia 1500 g (per doos)
per doosLog in om te bestellen