Meer dan 600 premium Italiaanse producten

Al ruim 20 jaar Italië expert

Voor 12.00u besteld, morgen in huis

Wekelijks direct transport vanuit Italië

Verwen je allerliefste mamma met een Italiaanse High Tea

Een high tea wordt steeds populairder in Nederland. Oorspronkelijk komt de high tea uit Engeland waar het een afternoon tea wordt genoemd en vaak rond 16.00 uur wordt genuttigd. De high tea bestaat uit verschillende soorten thee geserveerd met zoete en hartige hapjes. Je kunt bij veel restaurants en lunchrooms genieten van een high tea, maar het is net zo leuk om de high tea thuis te organiseren. Wij geven er graag een Italiaans tintje aan door lekkere Italiaanse lekkernijen te serveren. Wij gaan je dus meenemen in de Italiaanse high tea, perfect voor moederdag dat eraan zit te komen.

De lekkerste Italiaanse thee

De naam zegt het natuurlijk al, een high tea, daar hoort thee bij. Zorg dat je een aantal soorten thee hebt waar, in dit geval je lieve moeder, je uit kunt kiezen. Voor deze Italiaanse high tea wil je dan ook graag Italiaanse thee erbij serveren. In onze webshop staan een aantal smaken die ‘delizioso’ zijn.

Wat de thee afmaakt is een echte Italiaanse honing, de Miele del Favo. In deze deze acacia honing (biologisch) zit een stuk honingraat. Door de grote luxe pot staat het ook nog mooi op de gedekte tafel.

moederdag high tea

Wat voor hapjes serveer je tijden de Italiaanse high tea?

Bij een high tea horen zowel zoete als hartige hapjes en zo ook bij de Italiaanse high tea. We gaan je een aantal opties geven voor zoete en hartige hapjes, zodat je precies weet wat je kunt maken. Een aantal van deze opties zul je zelf moeten klaarmaken en de andere opties vind je in onze webshop kant en klaar.

Hartige hapjes

moederdag

Zoete hapjes

moederdag

Maak zelf een keuze uit een aantal van deze hapjes, allemaal is misschien wel een beetje veel ;-).

De tafel dekken speciaal voor moederdag

Meestal wordt een high tea geserveerd op een etagère, maar omdat we toch al voor een ander thema gaan dan standaard. Zouden wij je aanraden om juist geen etagère te gebruiken. Als je een mooi tafelkleed hebt, leg die dan op tafel. Zet de borden neer met daarnaast het bestek. Een mooi servet op het bord, ziet er altijd wel extra mooi uit. De gelegenheid is moederdag, decoreer daarom de tafel met wat versieringen. Hartjes ballonnen, hartjes confetti, zo maakt het de tafel helemaal af.

Heb je een mooie grote theepot, gebruik die dan voor de thee. Dat staat heel mooi en je hoeft niet zo snel weer van tafel af om het water te pakken. Laat iedereen zelf de smaak thee uitkiezen. Zet een schaaltje op tafel met daarin de theezakjes. En vergeet de honing niet!

We komen aan bij de hapjes. Maak verschillende borden op en hou de hartige en zoete hapjes uit elkaar. Het leukste is als je speciale borden hiervoor gebruikt, mooie serveerborden (als je die hebt).

Wil je nou toch liever wel een etagere gebruiken? Dat kan natuurlijk! Maak dan een etagère met zoete hapjes en eentje met hartige hapjes. Maak alles mooi op de borden en zet het op tafel.

Nu is het tijd om je lieve mamma te verrassen.

Buen Apetito!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00