Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Cannoli Croccante Zabaione
De glutenvrije, onweerstaanbaar knapperige variant van de traditionele cannolo siciliano!
Maak kennis met de cannolo croccante: de moderne, vernieuwde variant van de klassieke cannolo siciliano. Een unieke creatie bedacht door het familiebedrijf Etnadolce op Sicilië. Zo uniek zelfs dat de Cannolo Croccante tegenwoordig beschermd is met een patentnaam: de Crannolo.
Maar wat is er dan zo anders aan? In plaats van het traditionele deeg wordt het koekje gemaakt van fijn geroosterd amandelschaafsel. Hierdoor is de cannolo volledig glutenvrij, zodat ook mensen met een glutenintolerantie zonder zorgen kunnen meegenieten van deze heerlijke Italiaanse bestseller.
Het koekje wordt twee keer in de oven gebakken (en dus niet gefrituurd, zoals bij de klassieke variant). Zo krijgt het die onweerstaanbare, extra knapperige bite waar de cannolo croccante zijn naam aan te danken heeft. Om dat krokante laagje te beschermen, wordt het vervolgens voorzien van een dun laagje pure chocolade, die ervoor zorgt dat het koekje knapperig blijft, ook met de romige vulling erin.
En hoewel het koekje alleen al smullen is, is het natuurlijk juist de crème die de cannolo afmaakt: romig, smaakvol en onweerstaanbaar.
Deze cannolo is gevuld met een heerlijke, zoete zabaione-crème. Hét bekende eierdessert uit Italië.
Beschrijving
De producent is Etnadolce.
Deze heerlijke krokante cannoli zijn glutenvrij.
Kunnen op kamertemperatuur bewaard worden voor ca. 4-5 maanden.
Wij verkopen deze cannoli’s in dozen van 1,5 kg (ca. 35 tot 40 stuks per doos).
Deze cannoli’s zijn ambachtelijk met de hand gemaakt op het Sicilië.
Specificaties
- Artikelnummer: 4028




































