Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Rosso Ciliegia
Heerlijke glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti, gedecoreerd met een geglazuurde rode kers, wat het koekje een lekkere frisse smaak geeft. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje die ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is terug te zien aan de mooie uitstraling van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker voor tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Op voorraad
Geleverd binnen 1-3 werkdagen
Beschrijving
- De producent is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht in dozen van 3000 gram.
- Deze pasticcini zijn gluten- en lactosevrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Specificaties
- Artikelnummer: 1156

































