Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Granella Pistache Crema Gianduia
Heerlijke glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti. Gevuld met hazelnoot crème en aan de buitenkant bedekt met pistachenootjes. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje die ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is terug te zien aan de mooie uitstraling van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Op voorraad
Geleverd binnen 1-3 werkdagen
Beschrijving
-
-
- De producent is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden in dozen van 3000 gram verkocht.
- Deze pasticcini zijn glutenvrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
-
Specificaties
- Artikelnummer: 2095





























