Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
“Questa azienda rappresenta per Noi, l’unione della nostra Famiglia”
Een bedrijf met een verhaal. Waar familie en traditie de belangrijkste woorden zijn. Het is de mentaliteit van Etnadolce die het bedrijf zo enorm bijzonder maakt! In Sicilië, de regio waar traditie, cultuur en familie voorop staan, richtte Giuseppe Messina in 1987 de banketbakkerij Etnadolce op. Met de hulp van niet alleen zijn eigen familie, maar ook met die van de familie Triscari werd het bedrijf al snel het referentiepunt voor de belangrijkste ambachtelijke banketbakkerijen, evenals de meest luxueuze en prestigieuze levensmiddelenboetieks in Italië, en wijdde het zich aan de creatie van ‘unieke en onherhaalbare banketspecialiteiten’. Bij Etnadolce adem je, naast een onbeschrijfelijke geur van amandelen, de harmonie en sereniteit van een familie, waarin ze praten, vergelijken, soms discussiëren in; een familie die zich verheugt over prestaties en de mouwen opstroopt bij moeilijkheden. Waarin zoetigheid een karakteristieke eigenschap van de familie is!
Deze heerlijke amandelkoekjes zijn van Etnadolce. De traditionele tiramisu in een koekje. Dat is de smaak die je ervaart waarneer je dit koekje eet. Met een licht aanwezige smaak van koffie en een rijkelijk bestrooid met cacaopoeder, is dit koekje echt een genot. Heerlijk bij een kopje koffie of thee!
Beschrijving
- 3000 gram per verpakking.
- 27 gram per koekje. Let op! De koekjes zijn met de hand gemaakt en het gewicht kan iets afwijken.
- Ambachtelijk bereid in Sicilië.
- Leverancier is Etnadolce.
Specificaties
- Artikelnummer: 3627