Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Proef de echte traditionele smaken van vroeger!
In 1945 begon Antonino Furco met het bakken en verkopen van koekjes in een klein dorpje in Trapani. Hij verkocht deze koekjes om zijn familie uit de economische moeilijkheden te halen, waarin ze door de oorlog waren geraakt. De koekjes die hij bakte, werden zo populair, dat er een bedrijf met de naam Furco Biscotti werd opgericht. Het bedrijf verhuisde naar Sicilië, in de buurt van Palermo, en produceert daar sinds 1983 daar traditionele Siciliaanse lekkernijen. De authentieke recepten van Furco Biscotti zijn wat het bedrijf onderscheidt. Al gedurende 3 generaties worden de recepten van vader op zoon doorgegeven met als doel: het behouden van de smaken en tradities van Sicilië. De voormalige eigenaar Giovanni Oliva heeft door middel van innovatie en moderniteit een nieuw imago neergezet. Waarbij dezelfde ambachtelijke methode waarop de koekjes worden gemaakt en de liefde voor detail werden behouden. Met de smaak van vroeger en een vleugje moderniteit is er een stijl en smaak als geen ander ontstaan.
Beschrijving
- Deze pasticcini van Furco Biscotti is verkrijgbaar in 19 verschillende smaken: Cornetto Limoncello, Amarene, Sinaasappel, Gezouten Karamel, Cacao, Koffie, Kokos, Fogliame, Aardbei, Bosbes, Pistache, Citroen, Hazelnoot Karamel, Rode Kers, Vanille, Limoncello Scorza, Rum Cacao, Pistache Creme & Pistache Guinduia.
- Deze pasticcini worden verkocht in dozen van 3000 gram.
- Deze Pasticcini zijn gluten- en lactosevrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Bewaar-instructies
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 3940