Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Caramello Salato
VAN 1-7 T/M 31-8 NIET VERKRIJGBAAR–> VERVANGENDE VARIANTEN: Pasticcini di Mandorla Caramello Salato 3000 gram (per doos) summer edition – GustoNL | Groothandel & importeur van Italiaanse delicatessen.
Heerlijke glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti met een vulling van gezouten karamel. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje die ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is goed terug te zien aan het mooie uiterlijk van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Beschrijving
-
VAN 1-7 T/M 31-8 NIET VERKRIJGBAAR–> VERVANGENDE VARIANTEN: Pasticcini di Mandorla Caramello Salato 3000 gram (per doos) summer edition – GustoNL | Groothandel & importeur van Italiaanse delicatessen.
- De producent is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht in dozen van 3000 gram.
- Deze pasticcini zijn glutenvrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Bewaar-instructiesÂ
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 1742