Meer dan 600 premium Italiaanse producten

Al ruim 20 jaar Italië expert

Wekelijks direct transport vanuit Italië

Pasticcini di Mandorla Cacao 1500 g (per doos)

per doos

Pasticcini di Mandorla Cacao

Heerlijke glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti met een rijke vulling van cacao gianduia crème. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje dat ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Delicaat, zacht en onweerstaanbaar lekker. Het vakmanschap is terug te zien aan het mooie uiterlijk van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!

 

Op voorraad
Geleverd binnen 1 week

Beschrijving

  • De leverancier is Furco Biscotti.
  • Deze pasticcini worden verkocht per doos van 1500 gram.
  • Glutenvrij! Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
  • Tht; 8-12 maanden.
  • Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
  • Ook verkrijgbaar in 3000 gram.

Bewaar-instructies 

  • De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.

  • Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.

  • Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.

  • Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.

  • Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.

  • Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.

  • Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.

  • Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.

Specificaties

  • Artikelnummer: 5086

Allergenen & Dieet

Glutenvrij logoGlutenvrij

Proef het ware Italië
in onze showroom.

Furco pasta di mandorle cacao ombra
Pasticcini di Mandorla Cacao 1500 g (per doos)
24,25