Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Cacao
Heerlijke glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti met een rijke vulling van cacao gianduia crème. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje dat ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Delicaat, zacht en onweerstaanbaar lekker. Het vakmanschap is terug te zien aan het mooie uiterlijk van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Op voorraad
Geleverd binnen 1 week
Beschrijving
- De leverancier is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht per doos van 1500 gram.
- Gluten en- lactosevrij! Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Tht; 8-12 maanden.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
- Ook verkrijgbaar in 3000 gram.
Specificaties
- Artikelnummer: 5086