Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Cacao
Heerlijke glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti met een rijke vulling van cacao gianduia crème. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje dat ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Delicaat, zacht en onweerstaanbaar lekker. Het vakmanschap is terug te zien aan het mooie uiterlijk van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Beschrijving
- De leverancier is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht per doos van 1500 gram.
- Glutenvrij! Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Tht; 8-12 maanden.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
- Ook verkrijgbaar in 3000 gram.
Bewaar-instructies
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 5086