Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Cacao Gianduia
Heerlijke glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti met een vulling van chocolade crème. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje die ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is terug te zien aan het mooie uiterlijk van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Op voorraad
Geleverd binnen 1-3 werkdagen
Beschrijving
- De producent is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht in dozen van 3000 gram.
- Deze Pasticcini zijn glutenvrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Specificaties
- Artikelnummer: 1155
Lekker in combinatie met
-

Pasticcini di Mandorla Riccia met pistache 3000 g (per doos)
per doosLog in om te bestellen -

Pasticcini di Mandorla Ricciarelli 1500 g (per doos)
per doosLog in om te bestellen -
Binnenkort weer beschikbaarFurco Pasticcini di Mandorla assortite Display 1,5 kg (2 per doos)
1,5 kgLog in om te bestellen





































