Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Fogliame
Heerlijke lactose- en glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti. Gemaakt met amandelen, volledig gedecoreerd met amandelschaafsel. Dit klassieke Siciliaanse amandelkoekje wordt ambachtelijk met de hand gemaakt op het Italiaanse eiland Sicilië. Delicaat, zacht en onweerstaanbaar lekker. Deze monodose is gevuld met de heerlijke pasticcini di mandorla fogliame koekjes wegen is perfect voor de losse verkoopt. De koekjes zitten namelijk allemaal per stuk verpakt in een folie. De koekjes wegen zo’n 25 gram per stuk (dat betekend wel 200 koekjes per doos)! De pasticcini zijn ook heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee, als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert of als een on-the-go tussendoortje.
Beschrijving
- De leverancier is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht per doos van 1500 gram.
- Gluten en- lactosevrij! Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Tht; 8-12 maanden.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
- Ook verkrijgbaar in 3000 gram.
Bewaar-instructies
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 5089