Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Granella pistache
Heerlijke lactose- en glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti. De koekjes hebben de smaak van pistache en zijn daarnaast bedekt met een lekkere laag pistachenootjes aan de buitenkant. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje die ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is terug te zien aan de mooie uitstraling van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Beschrijving
- De producent is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden in dozen van 3000 gram verkocht.
- Deze pasticcini zijn gluten- en lactosevrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Bewaar-instructiesÂ
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 1157
Lekker in combinatie met
-

Pasticcini di Mandorla Riccia met pistache 3000 g (per doos)
per doosLog in om te bestellen -

Pasticcini di Mandorla Brutti e Buoni met pistache 3000 g (per doos)
per doosLog in om te bestellen -
Binnenkort weer beschikbaarFurco Pasticcini di Mandorla assortite Display 1,5 kg (2 per doos)
1,5 kgLog in om te bestellen






























