Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Limone
Heerlijke lactose- en glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti met een vulling van citroenrasp. Dat geeft deze koekjes een heerlijke zoete frisse smaak. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje die ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is terug te zien aan de mooie uitstraling van de koekjes. Heerlijke koekjes bij een goed kopje koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Enkele voordelen van glutenvrije producten zijn: het helpt met gewicht verlies, het kan cholesterol verlagend werken, zorgt voor een betere spijsvertering, het geeft je extra energie, je krijgt er een schonere huid van, een betere nachtrust en een blijer humeur!
Beschrijving
- De leverancier is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht per doos van 1500 gram.
- Gluten en- lactosevrij! Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Tht; 8-12 maanden.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
- Ook verkrijgbaar in 3000 gram.
Bewaar-instructies
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 5084