Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Ricciarelli
Heerlijke lactose- en glutenvrije amandelkoekje van Furco Biscotti. Delicaat en zacht, gemaakt met 40,2% amandelen, gevuld met een onweerstaanbaar lekkere amandelcrème. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje dat ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is terug te zien in de prachtige uitstraling van de koekjes. De koekjes zijn erg lekker bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar zijn ook lekker als tussendoortje of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Enkele voordelen van glutenvrije producten zijn: het helpt met gewicht verlies, het kan cholesterol verlagend werken, zorgt voor een betere spijsvertering, het geeft je extra energie, je krijgt er een schonere huid van, een betere nachtrust en een blijer humeur!
Beschrijving
- De leverancier is Furco Biscotti.
- Deze pasticcini worden verkocht per doos van 1500 gram.
- Gluten en- lactosevrij! Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Tht; 8-12 maanden.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
- Ook verkrijgbaar in 3000 gram.
Specificaties
- Artikelnummer: 5087