Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Pasticcini di Mandorla Limoncello Scorza
Proef de echte traditionele smaken van vroeger!
Heerlijke lactose en- glutenvrije amandelkoekjes van Furco Biscotti met een vulling van Limoncello, bedekt met geglaceerde citroen. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje die ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is goed terug te zien aan het mooie uiterlijk van de koekjes. Heerlijk bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar ook lekker tussendoor of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Beschrijving
- De producent is Furco Biscotti.
- Inhoud van 3000 gram.
- Deze Pasticcini zijn gluten- en lactosevrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
Bewaar-instructiesÂ
-
De Pasticcini kunnen ca. 4-5 maanden op kamertemperatuur bewaard worden.
-
Bewaar de Pasticcini altijd op een koele (max 21 graden) en droge plek, het liefst in het donker.
-
Zorg ervoor dat je de Pasticcini uit de buurt van zonlicht houdt.
-
Bewaar de Pasticcini altijd in een luchtdichte pot of vitrine.
-
Voordat je gaat bijvullen maak je de potten/vitrine altijd schoon en droog.
-
Leg bij warme temperaturen de potten/vitrine niet te vol.
-
Verpak de Pasticcini in de meegeleverde verpakkingen, zo luchtdicht mogelijk.
-
Probeer deze dolce binnen 8 weken na opening te verkopen.
Specificaties
- Artikelnummer: 1943
Lekker in combinatie met
-
Binnenkort weer beschikbaar
Pasticcini di Mandorla Arancia 1500gr (per doos)
per doosLog in om te bestellen -
Binnenkort weer beschikbaar
Pasticcini di Mandorla Gelsi e Amarena 1500gr (per doos)
per doosLog in om te bestellen -
Binnenkort weer beschikbaar
Pasticcini di Mandorla Vaniglia 1500gr (per doos)
per doosLog in om te bestellen