Meer dan 600 premium Italiaanse producten

Al ruim 20 jaar Italië expert

Voor 12.00u besteld, morgen in huis

Wekelijks direct transport vanuit Italië

Piccola Italia Tapenade Rosso Dolce 100ml (12 per doos)

Een ambachtelijk gemaakte tapenade van zongedroogde tomaten, knoflook, kappertjes, krentjes, honing en onze speciale kruidenmelange. Het zoete karakter van deze tapenade geeft uw gerecht een zacht zoete smaak. Dit product is uitermate geschikt voor op een toastje, door de pasta of in een heerlijke salade. Kortom een onmisbaar product voor bij een voorgerecht of aperitiefje. (verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden)

Prijs per omverpakking: 12 stuks

Binnenkort leverbaar

Beschrijving

  • Van dit product zitten er 12 in een doos 
  • Het product is van Piccola Italia 
  • In de pot zit 100 ml tapenade 

Specificaties

  • Artikelnummer: 0126

Verzending

GustoNL maakt voor bezorgingen gebruik van vaste gekoelde koeriersdiensten en kunnen in principe door heel Nederland en Vlaanderen leveren. Wij leveren snel en streven ernaar dat u als u voor 12 uur besteld, u vaak al de volgende dag uw bestelling in huis hebt (hiervoor werken wij met special care deliveries). Mocht u grotere aantallen nodig hebben dan kan dat altijd in overleg worden geregeld.

Wij doen ons best uw bestelling volledig en heel bij u af te leveren. Mocht u na de levering ontdekken dat er iets ontbreekt of beschadigd is, laat ons dit z.s.m. na levering weten. Wij zullen in overleg met u bespreken wat de beste en snelste oplossing is. Heeft u een kwaliteitsklacht over een product? Bewaar het product waar het over gaat (niet mee retour geven aan de chauffeur) en neem contact met ons op via +31(0)13-5361564. Bewaar altijd het product dan kunnen wij in overleg met u kijken wat te doen.

Allergenen & Dieet

Geen allergenen ingevoerd voor dit product.

Proef het ware Italië
in onze showroom.