Meer dan 600 premium Italiaanse producten

Al ruim 20 jaar Italië expert

Voor 12.00u besteld, morgen in huis

Wekelijks direct transport vanuit Italië

Baratti Milano display mini uovo nocciolato e gianduia fondante 120 gram (12 stuks) (4918 uova)

-25%

12 stuks

Baratti Milano display mini uovo nocciolato e gianduia fondante

Al meer dan 160 jaar heeft Baratti & Milano relaties opgebouwd met de Italiaanse boeren die de ingrediënten voor onze producten verbouwen. Bijna al hun ingrediënten zijn afkomstig van kleine Italiaanse boeren die elke noot of vrucht verbouwen om hun maximale perfectie te bereiken. Je proeft echt het Italiaanse vakmanschap.

De Cremino is een gelaagde chocolade, meestal vierkant van vorm, maar soms ook rechthoekig, vaak met 3 of 4 lagen chocolade. Bij Baratti & Milano staat de Cremino bekend om zijn delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur. Deze specialiteit weerspiegelt de expertise en vaardigheid van de Piemontese zoetwarentraditie. Deze traktatie voor naast een kopje koffie of als cadeautje, smelt niet alleen op je tong maar is ook een lust voor het oog!

Binnenkort leverbaar

Beschrijving

Baratti Milano display mini uovo nocciolato e gianduia fondante

Laat je betoveren door de onweerstaanbare smaak van onze grote chocolade eieren, prachtig gepresenteerd in een stijlvolle display. Elke hap is een genot voor de zintuigen, een perfecte harmonie van premium chocolade en sublieme ingrediënten. Deze variant komt met 2 smaken chocolade, de cremino classico en de andere pistacchio.

  • Leverancier Baretti & Milano.
  • Bekijk ook de andere smaken, cremino classico en pistacchio

Specificaties

  • Artikelnummer: 4329
  • Aantal producten per omverpakking: 12

Allergenen & Dieet

Geen allergenen ingevoerd voor dit product.

Proef het ware Italië
in onze showroom.