Meer dan 600 premium Italiaanse producten

Al ruim 20 jaar Italië expert

Voor 12.00u besteld, morgen in huis

Wekelijks direct transport vanuit Italië

Guglielmi olio di Olive EV Puglia Cold Extraction Bronze in cadeauverpakking 500ml (1 per doos)

1 per doos

Monogram IGP Puglia, het icoon van Italië.

Deze premium olijfolie uit Puglia is gemaakt van geselecteerde olijven. Deze olijven groeien op het landgoed van Guglielmi. De olijven worden na de oogst direct koud geperst. Het is een groene olie met gouden tinten, met aroma’s van vers gras, artisjok en tomaat. De medium-intense smaak gaat gepaard met de typische bittere en kruidige tonen die het beslissend, maar goed uitgebalanceerd maken. De olijfolie zit verpakt in een luxe fles die echt een eyecatcher is in jouw keuken.

Binnenkort leverbaar

Beschrijving

Specificaties

  • Artikelnummer: 3735

Verzending

GustoNL maakt voor bezorgingen gebruik van vaste gekoelde koeriersdiensten en kunnen in principe door heel Nederland en Vlaanderen leveren. Wij leveren snel en streven ernaar dat u als u voor 12 uur besteld, u vaak al de volgende dag uw bestelling in huis hebt (hiervoor werken wij met special care deliveries). Mocht u grotere aantallen nodig hebben dan kan dat altijd in overleg worden geregeld.

Wij doen ons best uw bestelling volledig en heel bij u af te leveren. Mocht u na de levering ontdekken dat er iets ontbreekt of beschadigd is, laat ons dit z.s.m. na levering weten. Wij zullen in overleg met u bespreken wat de beste en snelste oplossing is. Heeft u een kwaliteitsklacht over een product? Bewaar het product waar het over gaat (niet mee retour geven aan de chauffeur) en neem contact met ons op via +31(0)13-5361564. Bewaar altijd het product dan kunnen wij in overleg met u kijken wat te doen.

Allergenen & Dieet

nvt

Proef het ware Italië
in onze showroom.