Je winkelwagen is momenteel leeg!
per doos
Heerlijke lactose- en glutenvrije amandelkoekje van Furco Biscotti. Delicaat en zacht, gemaakt met 40,2% amandelen, gevuld met een onweerstaanbaar lekkere amandelcrème. Een klassiek Siciliaans amandelkoekje dat ambachtelijk gemaakt wordt op het Italiaanse eiland Sicilië. Het vakmanschap is terug te zien in de prachtige uitstraling van de koekjes. De koekjes zijn erg lekker bij een goede kop koffie, cappuccino of thee! Maar zijn ook lekker als tussendoortje of als toevoeging aan een heerlijk Italiaans dessert!
Enkele voordelen van glutenvrije producten zijn: het helpt met gewicht verlies, het kan cholesterol verlagend werken, zorgt voor een betere spijsvertering, het geeft je extra energie, je krijgt er een schonere huid van, een betere nachtrust en een blijer humeur!
Beschrijving
Pasticcini di Mandorla Ricciarelli
- De producent is Furco Biscotti.
- Wij verkopen deze pasticcini in dozen van 3000 gram.
- Deze Pasticcini zijn gluten- en lactosevrij. Geproduceerd in een fabriek waar gluten aanwezig zijn.
- Ambachtelijk gemaakt op Sicilië.
- Op schaal van 3000 gram zitten ca. 80 stuks in een doos.
Specificaties
- Artikelnummer: 3824
- Aantal producten per omverpakking: 80